Σχετικά με Μας

Αρχική

Σχετικά με Μας

Σχετικά με Μας

Δίνουμε την καλύτερη ποιότητα μελιού από το αγρόκτημα μας

Από το 1981 η μελισσοκομία του Τσιούνη Αποστόλη εργάζεται καθημερινά με σκοπό να παράγει αξιόπιστα μελισσοκομικά προϊόντα έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να επωφεληθούν τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν προϊόντα όπως το μέλι, η γύρη, ο βασιλικός πολτός.

Η επιχείρησή μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η γένια και συνεχίζει μεταδίδοντας τις γνώσεις της από γενιά σε γενιά. Όμως, φροντίζουμε να ακολουθούμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη έτσι ώστε να είμαστε ικανοί να σας παρέχουμε τα προϊόντα μας με την καλύτερη ποιότητα αλλά και αξιοπιστία. Έτσι, όπως είναι λογικό μια επιχείρηση σαν την δική μας θα πρέπει να διαθέτει τις πλέον πλήρεις εγκαταστάσεις.

100% Organic

100% Organic

Ποιότητα & Γεύση που ξυπνά Αναμνήσεις

Η ομάδα μας

Η εξειδικευμένη ομάδα μας

Από το Μάρτιο μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου όλα τα μέλη της επιχείρησης δουλεύουν σκληρά ώστε να βγάλουν κάθε χρόνο μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, μόλις ξεκινήσει η άνοιξη ξεκινάνε και τα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα μεταφέροντας μεγάλα φορτία μελισσιών με στόχο με συλλέξουμε ποικιλίες μελιών από διάφορα φυτά και δέντρα τα οποία θα δημιουργήσουν της ιδιαίτερες γεύσεις και τα έντονα αρώματα μελιών που διαθέτουμε.

Νίκος Τσιούνης

Αποστόλης Τσιουνης