Από το 1981 η μελισσοκομία του Τσιούνη Αποστόλη εργάζεται καθημερινά με σκοπό να παράγει αξιόπιστα μελισσοκομικά προϊόντα έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να επωφεληθούν τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν προϊόντα όπως το μέλι, η γύρη, ο βασιλικός πολτός. Η επιχείρησή μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η γένια και συνεχίζει μεταδίδοντας τις γνώσεις της από γενιά σε γενιά. Όμως, φροντίζουμε να ακολουθούμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη έτσι ώστε να είμαστε ικανοί να σας παρέχουμε τα προϊόντα μας με την καλύτερη ποιότητα αλλά και αξιοπιστία. Έτσι, όπως είναι λογικό μια επιχείρηση σαν την δική μας θα πρέπει να διαθέτει τις πλέον πλήρεις εγκαταστάσεις.


Από το Μάρτιο μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου όλα τα μέλη της επιχείρησης δουλεύουν σκληρά ώστε να βγάλουν κάθε χρόνο μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, μόλις ξεκινήσει η άνοιξη ξεκινάνε και τα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα μεταφέροντας μεγάλα φορτία μελισσιών με στόχο με συλλέξουμε ποικιλίες μελιών από διάφορα φυτά και δέντρα τα οποία θα δημιουργήσουν της ιδιαίτερες γεύσεις και τα έντονα αρώματα μελιών που διαθέτουμε.


   Άνοιξη εννοείται σημαίνει και γύρη. 


   Κάθε χρόνο, μέσα Απριλίου, όντας μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παραγωγής βασιλικού πολτού, σύμφωνα πάντα με στατιστικά στοιχεία, ξεκινάμε την παραγωγή του “μαγικού” προϊόντος καθώς διαθέτει ένα πλούτο από βιταμίνες και διάφορα άλλα στοιχεία που βοηθούν πολύ τον άνθρωπο.    Όλες οι φωτογραφίες είναι προσωπικές και αληθινές. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες και στη σελίδα Φωτογραφικό υλικό  έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση από τις δραστηριότητες της επιχείρησης μας. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά σε κάποια από τις εκθέσεις που δίνουμε το παρών κάθε χρόνο αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας.